Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Звернення Онуфріївського селищного голови Віталія Берези

Дата: 16.04.2022 09:12
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

Шановні жителі Онуфріївської громади!

Починаючи з 1999 року, третьої суботи квітня ми відзначаємо День довкілля. Це — гарна нагода усвідомити внесок кожної людини в охорону довкілля, в покращення екологічної ситуації та благоустрій населених пунктів.

Нині наша країна живе в умовах воєнного стану. Але це не повинно завадити нашим спільним діям, громадській ініціативі щодо охорони навколишнього природного середовища, бережливого ставлення до нього.

Сьогодні ми, як ніколи, маємо берегти свою землю, відчувати відповідальність за кожен викинутий папірець, чи зламане дерево, не бути байдужими до варварського ставлення до природи, власним позитивним прикладом розбудовувати нашу екологічну культуру.

Якщо кожен зробить хоча б один гідний крок до покращення довкілля — посадить дерево чи квіти, збере сміття на вулиці чи на узбіччі дороги, це буде реальним виявом поваги та любові до рідної землі.

Погляньмо навкруги — роботи вистачить для всіх. Запрошую всіх мешканців території, колективи підприємств, установ, організацій всіх форм власності взяти активну участь у суботниках та акціях із благоустрою та озеленення населених пунктів, щоб з чистою душею та затишним довкіллям вітати весну та Великодні свята.

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень