Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

24 лютого о 9 годині відбулась термінова нарада

Дата: 24.02.2022 11:57
Кількість переглядів: 178

 

 

24 лютого о 9 год. відбулась нарада за участі керівництва Онуфріївської селищної ради, представників силових структур, старост, керівників структурних підрозділів селищної ради, медичних установ з приводу взаємодії в особливий період.

Перший заступник селищного голови Володимир Гамера зазначив, що оскільки на території Онуфріївської громади немає стратегічно важливих чи військових об'єктів загроза вторгнення чи бомбардування наразі відсутня. Тому населення не має панікувати. Це лише ускладнить ситуацію.

Начальник другого відділу Олександрійського територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Геннадій Колєснік проінформував про терміновий призов військовослужбовців з оперативного резерву для доукомплектування військових частин.

На час проведення наради за списками, розданими старостам для оповіщення, число резервістів для відправлення в бойові бригади складає 39.

Також Геннадій Колєснік повідомив про доукомплектування роти охорони. В ній налічуватиметься 120 чоловік. Вона здійснюватиме охорону стратегічно важливих об'єктів по всій Онуфріївській територіальній громаді (адмінприміщення, школи, дитсадки, пошта, банки та ін.).

Начальник Онуфріївського відділення поліції Олександр Кожушко повідомив про те, що правоохоронці залучені до оперативної операції “Фортеця”. Більша частина особового складу здійснює чергування в громадських місцях, попереджуючи панічні настрої, вияви агресії.

Також надійшла оперативна інформація про облаштування блокпостів у сел. Павлиш, поблизу с. Дача.

Старостам дано доручення забезпечити роботу системи оповіщення населення. Для кожного населеного пункту селищною радою виділено автомобіль, гучномовці, щоб у разі відсутності інтернент-зв’язку населення було своєчасно повідомлене, перш за все, про заходи безпеки.

Також старости постійно знаходитимуться на робочих місцях та на зв'язку як із селищною радою, так і з населенням.

Селищна рада перейшла на цілодобовий режим роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень