Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2022 19:10
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану відбулися в базовому Будинку культури.

Зі словами вдячності за героїчний подвиг до присутніх звернулася секретар селищної ради Любов Богдан, яка відзначила грамотами селищної ради воїнів-інтернаціоналістів. Світлу пам’ять полеглих учасників військових конфліктів вшанували хвилиною мовчання.

Голова Онуфріївської спілки воїнів-інтернаціоналістів та учасників АТО/ООС «Саланг» Володимир Гога привітав зі святом та відзначив нагородами ветеранів-афганців, також висловив подяку селищному голові Віталію Березі за співпрацю та постійну підтримку.

Напередодні, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав селищний голова Віталій Береза, делегація Онуфріївської спілки воїнів-інтернаціоналістів та учасників АТО/ООС «Саланг», старости територій відвідали могили та поклали квіти, вшанувуючи пам’ять загиблих земляків та померлих воїнів-інтернаціоналістів та учасників АТО/ООС на території нашої громади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень