Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

11 лютого відбулася семінар-нарада зі старостами та адміністраторами центру надання адміністративних послуг селищної ради під головуванням селищного голови Віталія Берези

Дата: 11.02.2022 15:42
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

Розглянуті наступні питання:

1. Про особливості подачі декларацій про майновий стан та доходи за 2021 рік в електронній формі у режимі онлайн через Електронний кабінет платника або через офіційний вебпортал ДПС присутніх проінформувала Тетяна Єрмакова - начальник Онуфріївської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області.

2. Про новації при подачі заяв на призначення субсидій інформацію надала Світлана Приліпко - заступник начальника відділу соціального захисту селищної ради.

3. Про особливості реєстрації нерухомого майна в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно проінформувала Людмила Красножон - начальник Центру надання адміністративних послуг селищної ради.

4. Про новинки в законодавстві в частині реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання повідомила Ольга Журавльова - адміністратор центру надання адміністративних послуг селищної ради.

Старости та адміністратори центру надання адміністративних послуг отримали корисну інформацію з метою подальшого інформування населення територіальної громади.

Підвівши підсумки очільник громади Віталій Береза ще раз наголосив - «будьмо свідомими та відповідальними громадянами!», адже компанія декларування доходів за 2021 рік є важливим процесом для покращення розвитку нашої громади.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень