Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

До уваги суб’єктів декларування Онуфріївської громади!

Дата: 10.02.2022 08:29
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

Нагадуємо, що з 01 січня 2022 року розпочався черговий етап подачі декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2021 рік. 

Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі - Закон) суб’єкти декларування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація), за минулий рік. Таку декларацію зобов’язані будуть подати і депутати місцевих рад усіх рівнів та особи, які для цілей цього Закону прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. З метою своєчасного заповнення декларації на сайті НАЗК та подання її у належний Законом строк радимо заздалегідь перевірити термін дії та належне функціонування особистого електронного цифрового підпису (ЕЦП). Додатково повідомляємо, що 1 грудня 2021 року запрацювала нова форма декларації. Детальну інформацію щодо порядку заповнення та подання декларації можна переглянути на веб-сайті НАЗК https://nazk.gov.ua у розділах «Он-лайн навчання» та «Роз’яснення для суб’єктів декларування». 

Звертаємо Вашу увагу, що суб'єкт декларування несе персональну відповідальність  за несвоєчасне подання електронної декларації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень