Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

9 лютого відбулась нарада у селищного голови Віталія Берези з представниками Кіровоградської дирекції АТ «Укрпошта»

Дата: 09.02.2022 16:25
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

9 лютого відбулась нарада у селищного голови Віталія Берези з представниками Кіровоградської дирекції АТ «Укрпошта» — заступником директора з розвитку мережі Мариною Ладигіною, начальником центру управління нерухомим майном і інфраструктурою Сергієм Арделяном та територіальним менеджером точки базування м. Олександрія Світланою Величко.

У нараді також взяла участь депутат Онуфріївської селищної ради, директор (редактор) ТОВ “Газета “Придніпров'я” Руслана Сорока.

Мова йшла про своєчасну та якісну доставку пенсій та соціальних виплат, періодики, в тому числі — місцевої газети, доставку товарів повсякденного вжитку, про режими роботи пересувних та стаціонарних відділень поштового зв'язку на території Онуфріївщини.

Поштовики порушували питання співпраці з селищною радою у створенні більш комфортних умов для роботи листонош та обслуговуванні жителів громади. Зокрема, предметно велась розмова про переведення Павлиського відділення поштового зв'язку в будівлю колишньої Павлиської селищної ради (приміщення Ощадбанку). А також нині підбираються інші приміщення для відділень поштового зв'язку в сел. Онуфріївка та с. Зибкове.

Селищний голова озвучив ряд критичних зауважень щодо роботи поштовиків, але разом із тим відзначив, що серед них є справжні професіонали своєї справи. Віталій Миколайович висловив готовність надалі тісно співпрацювати з Кіровоградською дирекцією АТ «Укрпошта» для забезпечення жителів громади належним поштовим обслуговуванням, що впливає на загальний комфорт життя населення Онуфріївщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень