Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

6 лютого 2022 року в Онуфріївці відбувся спортивно-оздоровчий захід "СПОРТИВНА ЗИМА"

Дата: 07.02.2022 08:17
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

Чимало людей зібралось для того, щоб подитивись на гру команд нашої громади в хокей. В грі приймали участь команди селищ Онуфріївка, Павлиш, сіл Вишнівці, Деріївка, Василівка, Куцеволівка. Паралельно матчам для дорослих проводились змагання серед дітей.

Боротьба виявилась захопливою. Незважаючи на прохолодну погоду, на льоду було по-справжньому спекотно.

Селищному голові Віталію Березі належить ініціатива організації та фінансового забезпечення проведення змагань. Велику роботу на місцях провели старости Деріївки, Василівки, Куцеволівки, Вишнівців, Павлиша. Також дякуємо залученим до проведення заходу фахівцям КЗ "СЦ ФЗН Спорт для всіх" (директор Голобородько А. М.; Приліпко О. С.) та головному спеціалісту відділу культури, молоді та спорту селищної ради Терещенко Т. В.)

Після напружених матчів, всі бажаючі глядачі, як і спорстмени, пригощалились смачним обідом: кашею, приготованою освітянами Онуфріївської селищної ради; запашними пампушками, глінтвейном та чаєм від працівників селищної ради. Також працювала виїзна торгівля. Підготовку до проведення свята та прибирання території забезпечили працівники КП "Комунальник".

За результатами зіграних матчів,

1 місце - зайняла команда с. Вишнівці. Її гравців визнано найдружнішими та найзгуртованішими.

2 місце - команда сел. Онуфріївка.

3 місце - команда с. Деріївка.

Наступні місця розділили між собою команди Василівки, Павлиша та Куцеволівки.

Найкращим воротарем турніру визнано О. Гавриленка (Вишнівці). Найкращим бомбардиром - С. Щербакова (Вишнівці). Приз глядацьких симпатій завоював Ю. Бобрик (Онуфріївка). Найстаршим, але вправним учасником змагань був Ю. Кравченко (Павлиш). Також у грі приймала участь "хокейна родина" Ложченків - батько та два сини. (Василівка).

Також свої нагороди та оплески отримали наймолодші учасники ігор:

Призові місця вибороли С. Смолянінов, Д. Єрмаков, Є. Маховський.

Учасники Д. Чепак, Н. Король, В. Тюрін, Д. Лабунець, В. Гаврілов, О. Зеленський, М. Єрмаков - отримали заохочувальні призи.

Всі призери "Спортивної зими" отримали заслужені нагороди - грамоти, статуетки переможців, грошові нагороди від селищного голови.

На спортивне свято завітав депутат Кіровоградської обласної ради Олег Медяник, який привітав та передав для переможців подарункові корзини з молочною продукцією власного виробництва "Світ Сир".

День спортивних змагань в Онуфріївці був сонячним та веселим. З приємною втомою та задоволенням гравці залишали каток на Нижньому ставі. А глядачі, після перегляду змагань та смачного гарячого обіду виявляли побажання, аби захід мав своє продовження. В майбутньому очікуємо залучення до хокейних змагань команд з усіх територій громади. За сприятливих погодніх умов та обставин, хокейний турнір буде продовжено. Дякуємо всім причетним до організації, всім учасникам та гостям заходу "Спортивна зима".

Слідкуйте за оголошеннями!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

переглянути всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень