Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Газеті «Придніпров’я» - 90 років!

Дата: 28.01.2022 10:07
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

Сьогодні, 28 січня, в Онуфріївському ББК о 14.00 годині відбудуться урочистості з нагоди 90-річчя газети "Придніпров'я".

Шановні працівники редакції газети «Придніпров’я», ветерани журналістики, читачі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 90-річчя виходу в світ першого номеру Онуфріївської газети. 90 років для історії – значний термін, який можна назвати цілою епохою! Великий шлях пройшла наша газета з тих пір, як у далекому 1932 році вперше з’явилась перед читачами. Від першого свого редакційного світанку і до сьогодні газета пліч-о-пліч крокує з жителями Онуфріївщини, з любов’ю розповідаючи про історію і сьогодення, злети, успіхи та здобутки, про духовність, патріотизм та високу моральність жителів району.

Газета весь цей час була й залишається гарним і чесним співрозмовником, мудрим порадником. Її якісне публіцистичне слово завжди спонукало до роздумів, формувало громадську думку. І сьогодні перед газетою стоять такі ж важливі завдання – доставляти людям оперативну інформацію, виховувати нові покоління жителів Онуфріївської громади.

Із нагоди ювілею зичу колективу редакції газети «Придніпров’я» та її читачам міцного здоров’я, натхнення, читацької аудиторії, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів, творчих здобутків в роботі, сили та енергії у професійній діяльності, наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики, благополуччя та добробуту в родинах!

З повагою,

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень