Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

На території населених пунктів Успенки, Деріївки та Куцеволівки проведено громадські слухання

Дата: 27.01.2022 10:41
Кількість переглядів: 410

З метою визначення перспективних напрямків розвитку територіальної громади, Онуфріївською селищною радою розпочався процес підготовки Стратегії розвитку Онуфріївської територіальної громади.

З 26 січня по 08 лютого 2022 року відповідно до розпорядження Онуфріївського селищного голови від 21 січня 2022 р. № 8 "Про проведення громадських обговорень та слухань з обговорення проєкту Стратегії розвитку Онуфріївської громади на 2022–2027 рр." розпочались громадські слухання.

На території населених пунктів Успенки , Деріївки та Куцеволівки розпочались громадські слухання, які проведено за участю заступника селищного голови Валентини Здебської, працівників відділу економічного розвитку та інвестицій і старост територій по опрацюванню пропозицій проєктних ідей розвитку територій Онуфріївської селищної ради.

Всі пропозиції будуть розглянуті робочою групою та враховані при формуванні стратегії на 2022-2027 роки.

Під час зустрічі жителі мали змогу озвучити проблемні питання території та отримали роз'яснення щодо вирішення цих проблем. Також було проведено анкетування щодо визначення основних проблем та перспектив розвитку громади на майбутнє.

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень