Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

21 січня 2022 року відбулась нарада зі старостами та керівниками структурних підрозділів селищної ради

Дата: 21.01.2022 15:50
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

21 січня 2022 року відбулась нарада зі старостами та керівниками структурних підрозділів селищної ради за участі директорів закладів дошкільної, шкільної та позашкільної освіти під головуванням селищного голови Віталія Берези.

1. З інформацією щодо ведення військового обліку на підприємствах, установах, організаціях, щодо призову виступили: начальник другого відділу Олександрійського РТЦК та СП майор Геннадій Колєснік, начальник відділення військового обліку та бронювання солдатів, сержантів запасу Олександрійського РТЦК та СП майор Олександр Рушковський, начальник відділення рекрутінгу та комплектування другого відділу Олександрійського РТЦК та СП майор Віктор Момот.

2. Про декларування доходів громадян одержаних протягом 2021 року надала інформацію начальник Онуфріївської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області Тетяна Єрмакова. Основною ціллю кампанії декларування 2022 року є повнота залучення до декларування громадян-одноосібників. Селищний голова висловив сподівання на плідну співпрацю з метою наповнення місцевих бюджетів.

3. Про проведену роботу у 2021 році поінформував начальник СПД № 1 (м. Світловодськ) Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області майор поліції Олександр Кожушко. Звітували про стан справ в громаді дільничні офіцери поліції територій: Олексій Лимонченко, Микола Скорик, Віктор Свіда, Євген Нестеренко. Селищний голова наголосив на продовженні плідної співпраці з правоохоронними органами.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень