Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

19 січня 2022 року відбувся селищний фестиваль колядок і щедрівок "Різдвяний передзвін"

Дата: 20.01.2022 09:08
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

За підтримки селищного голови Віталія Берези 19 січня 2022 року в базовому Будинку культури ім. Т.Г.Шевченка (директор Галайдюк Н.І.) відбувся селищний фестиваль колядок і щедрівок "Різдвяний передзвін".

Мета заходу - збереження та популяризація народних традицій, звичаїв та обрядів, пов’язаних зі святкуванням Різдва Христового, Нового року, Водохреща, розвиток духовності, піднесення творчої активності дітей, молоді та старшого покоління на кращих зразках традиційної української культури.

Участь у заході взяли церковний хор храму Іоанна Предтечі та творчі колективи Камбурліївського БКФ, Деріївського БКФ, Куцеволівського БКФ, Зибківського БКФ, Павлиського БКФ, Онуфріївського ББК, Успенського БКФ. З вітальними словами до учасників та глядачів фестивалю звернувся голова селищної ради Береза В.М., заступник голови селищної ради Здебська В.П., начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Балим С.О. За участь у фестивалі всі творчі колективи були відзначені селищним головою дипломами та матеріальними заохоченнями.

Нажаль, свої виступи представили не всі БКФ громади. Сподіваємось, що наступного року на сцені з'являться вокальні колективи з кожного села.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень