Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю та інших окремих категорій населення

Дата: 10.01.2022 15:44
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

Онуфріївська селищна рада повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2012 року № 321 (зі змінами) затверджено «Порядок забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації» (далі Порядок).

Відповідно до абзацу 2 пункту 14 Порядку для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації або виплати компенсації особа з інвалідністю, дитина з інвалідністю, інша особа або їх законні представники подають до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчих органів селищних рад  або до центрів надання адміністративних послуг (далі - ЦНАП) заяву про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації) за формою, затвердженою Мінсоцполітики, у паперовій формі або через електронний кабінет особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю, іншої особи (далі - електронний кабінет особи) або через Єдиний державний веб - портал електронних послуг.

За більш детальною інформацією просимо звертатися до відділу праці та соціального захисту Онуфріївської селищної ради за адресою: вул. 40 років Перемоги, 37 або за телефоном гарячої лінії відділу 0678486469


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень