Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Приватний заклад Дитячий будинок змішаного типу для дітей дошкільного та шкільного віку «Жива перлина» святкує свою першу круглу дату - 10 років

Дата: 23.12.2021 18:14
Кількість переглядів: 706

З цієї святкової нагоди селищний голова Віталій Береза завітав з подарунками до маленьких перлинок на свято. Подарувавши їм великий набір канцтоварів, а також передав подарунок від заступника Олександрійської районної державної адміністрації Романа Домбровського - теплі головні убори. Очільник громади звернувся до малечі з теплими, щирими словами побажання здійснення їхній маленьких і великих мрій , а основне - це кожній дитині знайти свою люблячу родину. На святі панувала затишна та дійсно радісна, святкова, родинна атмосфера.

Р.S. Заклад було зареєстровано 23.12.2011 року . За весь період існування закладу він зміг прийняти у свої стіни 230 дітей. 147 дітей вибули із закладу, з них: 90 дітей у свою біологічну родину; 38 дітей знайшли абсолютно нову родину і зараз мають тата і маму; 4 дитини переведено до інших закладів. 15 дітей стали випускниками-студентами та почали жити самостійно, з багатьма із них підтримується зв'язок. На сьогодні в закладі перебуває 43 дитини.

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень