Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Заходи з нагоди Дня енергетика!

Дата: 22.12.2021 15:48
Кількість переглядів: 603

Свій професійний святковий день енергетики відзначають взимку під час найкоротших світлових днів у річному циклі. Саме це додатково підкреслює важливість продуманої і надійної роботи цієї ключової для всієї економіки галузі народного господарства.

З нагоди професійного свята селищний голова Віталій Береза вручив Грамоту Олександрійської районної державної адміністрації Балабусі Віктору Миколайовичу – енергетику відділу господарського забезпечення Онуфріївської селищної ради.

Також очільник громади з святковим візитом відвідав підприємство енергетичного комплексу нашої громади, вручивши Подяки Олександрійської районної державної адміністрації за самовіддану сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне відношення до виконання службових обов’язків та активну життєву позицію:

Приліпку Руслану Сергійовичу - начальнику Онуфріївського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго» .

Вербі Сергію Віталійовичу - керівнику Онуфріївського центру обслуговування споживачів ТОВ «Кіровоградська обласна ЕК».

Приємно відзначити, що начальник Онуфріївського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго» Руслан Приліпко за свою високу професійну майстерність також отримав Подяку Міністерства енергетики України.

Дякуємо всім працівникам енергетичної галузі за Вашу працю, саме Ви заряджаєте енергією кожне наше свято, нехай і ваш професійний день буде наповнений світлом, теплом і енергією щирих привітань! Хай буде світло!

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень