Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

В селищі Онуфріївка ялинка засяяла святковими вогниками!

Дата: 20.12.2021 09:29
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

Одним із найулюбленіших свят не лише дітей, а й дорослих є День Святого Миколая. Цей особливий день розпочинає новорічно-різдвяні свята і дарує чарівний час для здійснення мрій.

19 грудня, на святковий захід з нагоди відкриття новорічної ялинки громади, поспішали діти та дорослі. Їх чекала весела розважальна програма.

Селищний голова Віталій Береза щиро привітав з Днем Святого Миколая і наступаючими новорічними та різдвяними святами дітей, а також усіх, хто вірить у справжні дива, побажав здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення. До привітань долучилася Анна Трубаченко помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого побажавши всім новорічного дива, яке неодмінно повинно прийти в кожну оселю, в кожне серце, зазначила, що справжнім подарунком при відкритті ялинки став білий пухнастий сніг.

Майданчик перед селищною радою став містечком новорічних дійств, наповнився чарівною атмосферою. До вітань долучилися також Святий Миколай та казкові персонажі. Звучали гарні пісні та мелодії, побажання щастя, здоров’я, добробуту, святкового настрою.

Всі бажаючі мали можливість зігрітися безкоштовним теплим чаєм та кавою, а дітлахи отримували солодощі від Святого Миколая у вигляді цукерок та пряників.

Новорічна ялинка засяяла вогнями під гучні оплески, та радісні дитячі вигуки.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень