Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Підсумки спортивних досягнень за 2021 рік!

Дата: 17.12.2021 16:28
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

17 грудня 2021 року відбулася розширена нарада комунального закладу «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». В нараді взяли участь голова Онуфріївської селищної ради Віталій Береза, заступник селищного голови Валентина Здебська, начальник відділу освіти Наталія Кравченко, головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Тетяна Терещенко.

Віталій Береза подякував директору Анатолію Голобородьку та фахівцям КЗ ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» за плідну працю та побажав спортивної наснаги та нових перемог в новому році. Також Віталій Миколайович вручив комплекти спортивного інвентарю для занять, з метою розвитку й популяризації спорту в громаді. Зі словами подяки й підтримки виступила заступник селищного голови Валентина Здебська.

Директор КЗ ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Микитович подякував голові Онуфріївської селищної ради Віталію Березі за співпрацю, завдяки якій команди Онуфріївської територіальної громади мали можливість приймати участь як у місцевих, так і в обласних змаганнях.

На нараді підведено підсумки спортивних досягнень за 2021 рік та опрацьовано проект календарного плану спортивно-масових, фізкультурно-оздоровчих та навчально-тренувальних заходів Онуфріївської територіальної громади на 2022 рік.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень