Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Сьогодні в онлайн режимі голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна провела нараду з головами райдержадміністрацій, міськими, селищними, сільськими головами

Дата: 14.12.2021 16:46
Кількість переглядів: 720

В апаратній нараді взяли участь голова Олександрійської районної державної адміністрації Ольга Коріненко, заступник голови Олександрійської районної державної адміністрації Роман Домбровский, перший заступник селищного голови Володимир Гамера. На нараді також були присутні секретар селищної ради, заступники селищного голови та керівники окремих структурних підрозділів. Основне питання, на яке було зроблено акцент головою обласної державної адміністрації Марією Чорною - проведення кампанії вакцинації населення в області з метою подолання короновірусної хвороби. Окрема увага приділена вакцинації працівників закладів освіти.

На нараді також розглянуто ряд інших нагальних питань, зокрема, про проведення опалювального сезону, укладання договорів на постачання газу, формування місцевих бюджетів на 2022 рік, конкурс-премію архітектурних об’єктів, проведення декларування об’єктів культурної спадщини, святкування Дня Святого Миколая та ін..

За результатами наради були видані відповідні доручення. Голова Олександрійської районної державної адміністрації Ольга Коріненко подякувала всім за роботу, побажала плідної співпраці та виконання поставлених завдань для досягнення відповідних результатів.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень