Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Онуфріївський селищний голова Віталій Береза взяв участь у ІІ Національному діалозі з питань туберкульозу у режимі відеоконференцзв’язку

Дата: 09.12.2021 16:50
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

Захід, що проходив сьогодні, 9 грудня, у м. Київ, організований Міністерством охорони здоров’я України спільно з ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» задля консолідації зусиль та планування спільних дій державних інституцій, організацій громадянського суспільства, включаючи спільноту людей, яких торкнулася проблема туберкульозу.

Метою ІІ Національного діалогу є виконання Україною Міжнародних зобов’язань, а саме Політичної декларації ООН з питань туберкульозу.

Відтак, у режимі відеоконференцзв’язку очільник громади Віталій Береза долучився до обговорення важливих питань щодо залучення органів місцевого самоврядування до процесу узгодження позицій з неурядовим сектором, у тому числі пацієнтськими організаціями, щодо планування програм та заходів державної політики, націлених на подолання туберкульозу та забезпечення безбар’єрного доступу до медичних та соціальних послуг людей, які належать до груп ризику щодо туберкульозу та яких торкнулася ця проблема.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень