Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Заходи з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні!

Дата: 07.12.2021 16:40
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

Сьогодні відбулися святкові урочисті заходи з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні. З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Віталій Береза, який подякував за плідну роботу депутатам усіх рівнів, старостам та команді працівників селищної ради, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі та готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу жителям громади.

Слова вдячності за піклування про нашу громаду селищний голова висловив депутату Верховної Ради України Олесю Довгому та керівництву обласної державної адміністрації, обласної ради, районної державної адміністрації та районної ради.

На святкових заходах були присутні гості обласного рівня, а саме заступник голови Кіровоградської обласної ради Вадим Волканов та радник заступника голови обласної ради з питань культури, туризму та духовної спадщини, член національної спілки письменників та національної спілки журналістів Олександр Косенко.

Заступник голови Кіровоградської обласної ради Вадим Волканов привітав всіх присутніх з професійним святом побажавши добробуту та процвітання громаді та вручив Почесну грамоту Кіровоградської обласної ради Онуфріївському селищному голові - Березі Віталію Миколайовичу, Грамоту Кіровоградської обласної ради - Чепурній Людмилі Миколаївні - адміністратору селищної ради в селі Зибкове та Подяку Кіровоградської обласної ради – Зубкову Сергію Миколайовичу – старості села Камбурліївка. Депутати та працівники селищної ради також були нагороджені почесною грамотою Олександрійської державної адміністрації та Олександрійської ради, грамотами та подяками Олександрійської державної адміністрації та подяками Онуфріївської селищної ради.

З щирими словами привітання до всіх присутніх звернувся Олександр Косенко радник заступника голови обласної ради з питань культури, туризму та духовної спадщини, член національної спілки письменників та національної спілки журналістів подарувавши Онуфрївській громаді книги для дітей, адже читання – це віконце, через яке діти бачать і пізнають світ і самих себе.

В ході привітань селищний голова Віталій Береза зазначив, що робота органів місцевого самоврядування направлена на те, щоб були теплі дитячі садочки, нормальні дороги, діти отримували хорошу освіту, а незахищені верстви населення відчували себе в безпеці!

Крокуємо до успіху разом!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень