Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2021 17:40
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

6 грудня , в день ухвалення 1991 року Закону України «Про збройні сили України», українці відзначають державне свято - День Збройних Сил України – свято справжньої мужності героїзму і відваги.

З цієї нагоди Онуфріївською селищною радою проведено заходи з відзначення даного свята, а також свята, яке відзначали 5 грудня – Міжнародний день волотера. Селищний голова Віталій Береза висловив щирі слова вдячності волонтерам – людям з відкритим, добрим та щирим серцем, за їхню безкорисну допомогу. Зазначивши, що волонтерство закладено в генетичному коді українців. Багата традиціями культура нашого народу завжди давала настанови щодо способу життя в українському суспільстві, звичаї ставали законами, якими керувались люди щодня. Одним з них було побратимство – духовне споріднення та взаємодопомога, що забезпечувало допомогу в скрутну годину.

З привітаннями до присутніх звернулася очільник Онуфріївського осередку Кіровоградської обласної організації Товариство Червоного Хреста Людмила Кругленко, яка подякувала кожному, хто підтримує цю благородну справу, а волонтерам висловила вдячність за милосердя і бажання робити цей світ добрішим.

Селищним головою з нагоди Міжнародного дня волонтера було вручено Почесну грамоту обласної державної адміністрації, Подяки обласної державної адміністрації, Подяку Олександрійської районної державної адміністрації та Олександрійської районної ради і Подяки Онуфріївської селищної ради, людям, які підтримують наших бійців у війні з російським агресором, які допомагають під час боротьби з пандемією COVID-19 та тих хто займається волонтерською діяльністю.

Перейшовши до привітань з нагоди – Дня Збройних сил України очільник громади Віталій Береза зазначив, що Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. Наші воїни є прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять наших земляків , які загинули у боротьбі з ворогом - ГОЛЄВА Сергія, ПОНОМАРЕНКА Сергія та ШЕВЧЕНКА Дмитра. Пам'ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади.

Зі словами привітання до Захисників України звернулася Світлана Ворон директор Онуфріївського краєзнавчого музею, подякувавши всім захисникам, за те що сьогодні ми можемо вільно жити в своїй країні. Селищном головою Віталієм Березою було вручено подяки Онуфріївської селищної ради з нагоди Дня Збройних сил України 14 захисникам громади та 5 працівникам другого відділу Олександрійського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Згідно комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО (ООС), членів їх сімей та рішення комісії з питань надання матеріальної допомоги для придбання житла учасникам АТО (ООС) за рахунок коштів селищного бюджету Віталієм Березою було вручено 4 подарункові сертифікати по 50,0 тис. грн. учасникам АТО (ООС): Довгополу С.С.(с. Вишнівці), Віннику Д.В. (с.Деріївка), Гуцалюку В.І. (с. Камбурліївка) та Євдокименку О.В. (с.Успенка). Приємним сюрпризом для сім’ї Євдокименків з села Успенка було отримання додаткової фінансової допомоги на придбання житла від ФГ «Арта 2005», яку їм передала староста села Тетяна Плітка.

Під час проведення заходу на огляд запрошеним були представлення дитячі малюнки на тему «Міжнародний день волонтера», діти які прийняли участь були відзначенні подякою Онуфріївської селищної ради та грошовими преміями.

По закінченню заходу селищний голова Віталій Береза подякував всім за участь та побажав миру, спокою, добра і достатку.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень