Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкові заходи з нагоди відзначення дня працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2021 17:40
Кількість переглядів: 421

Цього року відзначення Дня працівників сільського господарства пройшло в нашій громаді масштабно, не традиційно і дуже святково.

З самого ранку на центральній площі селища Онуфріївка жителям була представлена виставка сучасної сільськогосподарської техніки, яка працює на полях агроформувань при проведенні польових робіт. Сімнадцять одиниць техніки прикували увагу як дітей, так і дорослих, і викликали масу захоплення у глядачів.

В цей же час біля базового будинку культури чекав на всіх святковий ярмарок, на якому була в продажу продукція місцевих та Олександрійських сільгоспвиробників.

Колоритно, творчо і яскраво відбулась презентація територій нашої громади, під час якої була представлена сільськогосподарська продукція господарств, які здійснюють свою діяльність на місцях. Всі території, на чолі з старостами, чудовими віршами, привітаннями й піснями представляли свій рідний край, а Деріївське театралізоване сватання стало родзинкою святкового дійства.

Урочисту частину святкових заходів відкрив селищний голова Віталій Береза, який привітав з прийдешнім святом аграріїв і побажав їм щоб і надалі рясно колосились щедрими врожаями поля, стороною обходили природні стихії, а всі плани, задуми та сподівання втілилися в життя на благо рідного краю! Віталію Миколайовичу від аграріїв громади був вручений запашний коровай.

За багаторічну сумлінну працю і професіоналізм Вітальні листи Міністерства АПК України з нагоди свята отримали корифеї агропромислового комплексу Жебка Володимир Сергійович та Зубков Микола Леонідович. А також, 50 працівників сільськогосподарської галузі були нагороджені Подяками селищної ради.

Ведучою було зачитано вітальну телеграму аграріям з нагоди свята від заступника голови Кіровоградської обласної ради Вадима Волканова.

До святкових привітань також долучилась помічник обласного депутата Олега Медяника – Тетяна Маркар’ян, яка передала набори молочної продукції для безпрограшної лотереї.

Прекрасний настрій і море позитиву всім подарував святковий концерт за участю працівників та аматорів базового будинку культури. Козачата посіяли всіх присутніх пшеницею - на багатий врожай наступного року, а дівчата пригостили смачним короваєм.

На завершення всі бажаючі взяли участь в безпрограшній лотереї, 200 лотів якої склала продукція, яка виробляється в сільськогосподарських підприємствах нашої громади. Два суперпризи – тонна пшениці та тонна кукурудзи знайшли своїх щасливих господарів!

Свято, яке відбулось, принесло безліч чудових вражень і позитивних емоцій і аграріям, і всім присутнім.

Селищна рада і жителі Онуфріївщини висловлюють глибоку повагу і щиру вдячність працівникам агросфери за плідну працю і спонсорську допомогу у проведенні різноманітних заходів та вирішенні питань життя громади!

      

переглянути всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень