Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Дев’ята сесія Онуфріївської селищної ради

Дата: 16.11.2021 15:51
Кількість переглядів: 467

16 листопада 2021 року відбулась дев’ята сесія Онуфріївської селищної ради. В роботі сесії взяло участь 19 депутатів селищної ради.

Перед початком розгляду питань порядку денного депутатами було одноголосно підтримане Звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з вимогою прийняти збалансований Державний бюджет на 2022 рік в частині, що стосується забезпечення належного фінансування сфери охорони здоров’я, а саме: фінансування лікувальних закладів та заробітних плат медичних працівників.

На сесії було розглянуто ряд питань:

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року № 25 “Про бюджет Онуфріївської селищної територіальної громади на 2021 рік”.

2. Про встановлення комунальному підприємству «Онуфріївка -Теплокомуненерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання.

3. Про надання комунальному підприємству «Благоустрій Онуфріївки» дозволу на передачу в оренду об’єкту нерухомого майна комунальної власності шляхом проведення аукціону та включення об’єкту для Переліку першого типу.

4. Земельні питання.

5. Різне.

Всі питання розглянуто, прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень