Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Семінар - навчання з власниками закладів громадського харчування

Дата: 12.11.2021 15:57
Кількість переглядів: 469

Фото без опису

12 листопада, за ініціативи Онуфріївського управління ГУ ДПСС в Кіровоградській області, в селищній раді проведено семінар - навчання з власниками закладів громадського харчування громади, на якому розглянуті питання:

- виконання протиепідемічних заходів в закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби;

- запобігання виникнення гострих кишкових захворювань та кишкових отруєнь в зазначених закладах.

Захід відбувся за підтримки та участі селищного голови Віталія Берези.

З інформацією перед учасниками семінару виступила головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Галина Утьомова, яка ознайомила з Постановою державного санітарного лікаря України від 06.10.2021 р. № 13 щодо посилення протиепідемічних заходів в закладах громадського харчування на період карантину, спрямованих на запобігання ускладнення епідеміологічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби. Галина Гаврилівна наголосила на безумовному дотриманні протиепідемічних заходів в період роботи закладів, проведенні обов’язкового температурного скринінгу працівникам та відвідувачам закладів, носінні засобів індивідуального захисту.

Начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Сергій Цимбал звернув увагу присутніх на дотримання чинного законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів та створення безпечних умов при транспортуванні, зберіганні і реалізації харчової продукції.

Селищний голова Віталій Береза зазначив, що на сьогодні склалась напружена ситуація на території громади по захворюваності на гострі респіраторні вірусні захворювання, які мають тяжкі ускладнення у вигляді пневмонії, а також наголосив на тому, що нагальним питання є проведення вакцинації працівникам усіх сфер діяльності. Повідомив, що в порівнянні з минулим роком значно зріс рівень захворюваності жителів і тяжкість протікання хвороби. «Прийміть всі міри для того, щоб зберегти себе, своїх підлеглих і рідних від хвороби» - звернувся він до присутніх. Віталій Миколайович побажав учасникам семінару міцного здоров’я і прибутку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень