Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Сьогодні, 10 листопада, в Кіровоградській облдержадміністрації відбулось засідання Ради розвитку громад Кіровоградської області

Дата: 10.11.2021 18:30
Кількість переглядів: 499

У ньому взяли участь: заступник Міністра охорони здоров'я України - головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, очільник обласної ради Сергій Шульга, медики, голови і представники територіальних громад області.

На засіданні обговорили питання, які існують на територіях, пов’язані із лікуванням та своєчасним виявленням коронавірусної інфекції.

«COVID-19 – це особливо небезпечна інфекційна хвороба, оскільки вона дуже швидко поширюється та мутує і ці фактори говорять про те, що вона дійсно становить загрозу громадському здоров’ю. І констатуємо, що майже 100% нових випадків захворювання, які реєструються в Україні – викликані новим штамом Дельта. Особливо важливо докласти максимум зусиль до виявлення нових випадків захворювання та своєчасного призначення лікування. Наразі тільки вакцинація може допомогти знизити рівень інфікування та важкого перебігу хвороби, і навіть летальності. Також дотримання звичайних протиепідемічних заходів залишаються ефективними проти штаму Дельта та інших, які можуть з’являтись» - наголосив Ігор Кузін.

За інформацією директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олега Рибальченка здійснено аналіз стану проведення щеплень в територіальних громадах області. Серед шести найкращих була відзначена Онуфріївська селищна рада. Селищному голові Віталію Березі вручена Подяка координаційної ради з питань молодіжної політики при облдержадміністрації за небайдуже ставлення до молоді та майбутнього Кіровоградщини, високий рівень самоорганізації у протидії COVID-2019 та турботу про здоров’я громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень