Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкові вітання приймали працівники культури!

Дата: 09.11.2021 15:37
Кількість переглядів: 477

Фото без опису

Сьогодні в Україні відзначається Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Є така професія – дарувати людям радість і настрій! Ці слова – саме про працівників культури та аматорів народного мистецтва, які завжди дарують всім людям святковий настрій, радісні емоції і прекрасний заряд позитиву!

В теплій, затишній, святковій атмосфері в Онуфріївському базовому будинку культури імені Т. Г. Шевченка відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята.

З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Віталій Береза. Він щиро привітав всіх зі святом, яке нерозривно пов’язане з музикою, піснею, танцем, поезією, акторською грою і побажав всім учасникам заходу міцного здоров?я, натхнення в роботі, творчих успіхів і вдячних поціновувачів їхньої майстерності.

Віталій Миколайович висловив вдячність всім присутнім за їх роботу, а також нагородив працівників галузі Подяками селищної ради за сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток культури громади.

До святкових вітань приєдналась головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Олена Король, яка звернулася до всіх колег з теплими побажаннями добра, радості, невичерпної енергії і наснаги в роботі та відзначила працівників культури і аматорів мистецтва Грамотами відділу.

Теплі привітання на адресу учасників свята пролунали також від підприємців Наталії Пузило та Жанни Глинянчук.

Протягом всього свята лунали чудові пісні, які подарували всім присутнім безліч позитивних емоцій і світле відчуття свята.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень