Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Нарада із сільгоспвиробниками громади

Дата: 05.11.2021 18:30
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

05 листопада селищний голова Віталій Береза, за участю заступників селищного голови, працівників служб селищної ради провів нараду з керівниками сільгосппідприємств громади. На нараді були розглянуті питання: відновлення роботи Спілки сільгоспвиробників; проведення святкових заходів з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства; сплата податкових зобов’язань до селищного бюджету; проведення передплати на місцеву газету «Придніпров’я».

Директор ПСП «Млинок» Красота Микола Григорович – голова Спілки сільгоспвиробників Онуфріївського району - розповів присутнім про історію створення Спілки сільгоспвиробників та її діяльність в минулому. Учасники наради взяли активну участь в обговоренні даного питання. Селищний голова

Віталій Береза наголосив, що основна ціль роботи Спілки – це вирішення нагальних питань роботи сільгосппідприємств громади, надання юридичної та іншої необхідної допомоги членам Спілки в разі необхідності, а також можливість представлення Онуфріївщини на всіх офіційних рівнях.

Також Віталій Миколайович запропонував аграріям провести урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства України не традиційно, а в новому форматі та наголосив, що вони повинні бути організовані не лише для керівників, а й для всіх працівників сільськогосподарської галузі та орендодавців.

Заступник селищного голови Світлана Калантаєвська наголосила на необхідності активізації роботи щодо сплати податку на доходи фізичних осіб за оренду земельних часток (паїв), земельного податку, орендної плати за землю з фізичних осіб, податку на нерухомість задля наповнення бюджету селищної ради та здійснення видатків на утримання бюджетних установ громади.

Редактор ТОВ «Газета «Придніпров’я» Руслана Сорока звернулась до керівників сільгосппідприємств з проханням приєднатись до передплатної кампанії та запевнила, що газета завжди підтримуватиме сільгоспвиробників.

Підводячи підсумки наради, селищний голова наголосив на необхідності співпраці сільгоспвиробників із старостами територій, наданні їм необхідної допомоги у вирішенні проблемних питань та питань розвитку і благоустрою сіл і селищ громади, де вони проживають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень