Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Пишаємось чемпіоном! Вітаємо з перемогою!

Дата: 01.11.2021 17:34
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

Нещодавно вагому спортивну перемогу на Міжнародному рівні здобув кропивничанин Бозорбой Матякубов. У складі збірної команди України він взяв участь у чемпіонаті Європи з боксу серед молоді, який проходив в Чорногорії.

Сімнадцятирічний спортсмен здобув «золото» у своїй ваговій категорії (до 67 кг)! Ця перемога стала знаковою не лише для Кіровоградщини, а й принесла визнання на міжнародному рівні для нашої держави.

Онуфріївщина вітає Бозорбоя Матякубова з великою перемогою! Сподіваємось, що для спортсменів нашої громади він стане яскравим прикладом у досягненні високої спортивної мети.

Завдячуючи голові обласної федерації з боксу Вадиму Волканову чемпіон Європи Бозорбой Матякубов був запрошений на Першість Кіровоградської області з боксу та Відкриту першість КДЮСШ №1 з боксу серед юнаків, в яких взяли участь наші юні спортсмени з боксерського клубу «Ринг». Перемогу у Відкритій першості КДЮСШ №1 (вагова категорія 64 кг) отримав Бобрик Давид, який був нагороджений грамотою і медаллю! Також провів три бої зі своїми ровесниками – суперниками Таранець Ярослав.

Селищний голова Віталій Береза привітав Давида Бобрика з перемогою і вручив йому боксерські перчатки з автографом чемпіона Бозорбоя Матякубова. Ярослав Таранець від Віталія Миколайовича отримав в подарунок брендову фірменну спортивну кепку.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень