Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Розіграш кубку газети «Придніпров’я»

Дата: 31.10.2021 08:05
Кількість переглядів: 198

На завершення футбольного сезону сьогодні пройшов традиційний розіграш кубку газети «Придніпров’я». За всю історію турніру нинішнього року він проходив 25-й раз.

У змаганнях взяли участь 7 команд. Проходили змагання у форматі міні-футболу на 2 поля.

Відкрив урочисту частину змагань селищний голова Віталій Береза, який відзначив значну роль місцевої газети «Придніпров’я» у популяризації спорту і побажав учасникам змагань гарної спортивної боротьби.

Редактор газети Руслана Сорока звернулась до команд зі словами вдячності за те, що вони приділяють велику увагу спорту. А також нагадала, що переможці змагань нагороджуються річною передплатою на газету «Придніпров’я», а за ІІ місце – піврічною передплатою.

Директор КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Голобородько наголосив, що вперше цей турнір проводився в 1967 році і переможцем тоді стала команда «Зоря» з села Попівка. Побажав командам хорошої спортивної боротьби і перемоги в змаганнях.

Перемогу здобула команда «Зоря» (с. Попівка) – як і 25 років тому!, ІІ місце виборола команда «Труд» (сел. Павлиш), ІІІ місце - команда «Нива» (с. Млинок).

По завершенню змагань команді – переможниці було вручено перехідний кубок, команди – призери нагороджені грамотами, а також були відзначені кращі гравці.

Редакція газети подбала про частування учасників турніру. Була і польова каша, і вареники і еко-чай на травах.

             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень