Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Розіграш кубку газети «Придніпров’я»

Дата: 31.10.2021 08:05
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

На завершення футбольного сезону сьогодні пройшов традиційний розіграш кубку газети «Придніпров’я». За всю історію турніру нинішнього року він проходив 25-й раз.

У змаганнях взяли участь 7 команд. Проходили змагання у форматі міні-футболу на 2 поля.

Відкрив урочисту частину змагань селищний голова Віталій Береза, який відзначив значну роль місцевої газети «Придніпров’я» у популяризації спорту і побажав учасникам змагань гарної спортивної боротьби.

Редактор газети Руслана Сорока звернулась до команд зі словами вдячності за те, що вони приділяють велику увагу спорту. А також нагадала, що переможці змагань нагороджуються річною передплатою на газету «Придніпров’я», а за ІІ місце – піврічною передплатою.

Директор КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Голобородько наголосив, що вперше цей турнір проводився в 1967 році і переможцем тоді стала команда «Зоря» з села Попівка. Побажав командам хорошої спортивної боротьби і перемоги в змаганнях.

Перемогу здобула команда «Зоря» (с. Попівка) – як і 25 років тому!, ІІ місце виборола команда «Труд» (сел. Павлиш), ІІІ місце - команда «Нива» (с. Млинок).

По завершенню змагань команді – переможниці було вручено перехідний кубок, команди – призери нагороджені грамотами, а також були відзначені кращі гравці.

Редакція газети подбала про частування учасників турніру. Була і польова каша, і вареники і еко-чай на травах.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень