Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Звернення селищного голови Віталія Берези до Дня визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2021 08:00
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

У ці дні український народ вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв нашу священну землю в боротьбі з фашистськими загарбниками.

Низько вклоняємося героїчному подвигу учасників Другої світової війни. Складаємо глибоку шану тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн. Вічна пам’ять всім, чиє життя забрала війна.

Минають роки, змінюються покоління, але пам'ять про ті буремні роки, коли здригалася рідна земля, горіли села, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться в наших серцях. Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі.

Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги!

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень