Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

«Створюємо ліси разом!»

Дата: 25.10.2021 17:51
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

В рамках реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна» сьогодні в нашій громаді була проведена акція «Створюємо ліси разом». Лісівниками Державного підприємства «Онуфріївський лісгосп» за активної участі представників органів місцевого самоврядування: Онуфріївського селищного голови Віталія Берези, заступника селищного голови, депутата обласної ради Валентини Здебської, старост територій, депутата селищної ради Руслани Сороки, представників відділу освіти та учнів шкільного лісництва «Первоцвіт» Зибківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. в урочищі «Липове» висаджено чотири тисячі саджанців дуба звичайного на площі 0,9 га.

Зі словами вдячності за участь у акції до присутніх звернувся Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, який наголосив на тому, що кожен українець повинен розуміти значимість справи відтворення лісів і за можливості долучатись до цієї важливої справи.

Директор ДП «Онуфріївський лісгосп» Олег Деркач підкреслив, що глобальне потепління на планеті ми можемо зупинити лише створюючи ліси.

Привітала всіх учасників заходу також заступник селищного голови Валентина Здебська, яка зазначила, що кожен під час акції може посадити своє дерево на благо українського лісу.

На завершення лісівники пригостили всіх смачною кашею.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень