Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Турнір пам’яті Олександра Лимонченка

Дата: 25.10.2021 12:43
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

23 жовтня на селищному стадіоні в Павлиші відбувся футбольний турнір, присвячений пам’яті дитячого тренера Олександра Лимонченка.

Урочисту частину відкрив фахівець КЗ «ОСЗЦ ФЗН «Спорт для всіх» Юрій Кравченко. Онуфріївський селищний голова Віталій Береза розповів про Олександра Лимонченка та побажав учасникам турніру наснаги до перемоги. Перед присутніми також виступили староста селища Юрій Кушнір та директор КЗ «ОСЗЦ ФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Голобородько.

Перед початком турніру товариський матч зіграли юні футболісти з селищ Онуфріївка та Павлиш. Цей поєдинок закінчився перемогою гостей з Онуфріївки з рахунком 3:2. За результатами матчу селищним головою юним футболістам були вручені нагороди. А також, дітей пригостили солодкими напоями та цукерками.

Потім відбувся турнір дорослих команд, який проходив у форматі міні-футболу. В турнірі взяло участь 8 команд. Перше місце вибороли футболісти успенської «Чайки», які в упертій боротьбі перемогли павлиський «Колос» з рахунком 2:1. Третє місце зайняли футболісти млинчанської «Ниви», які здолали опір футболістів «Оріона» з Вишнівців. Основний час гри завершився з рахунком 2:2, а у серії пенальті фортуна посміхнулась млинчанам.

По завершенні турніру нагороди вручили Юрій Кравченко та Анатолій Голобородько.

Організатори турніру частували і футболістів і вболівальників смачними кашею та юшкою.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень