Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Безпечна країна починається з безпеки громади!

Дата: 21.10.2021 14:58
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

20 жовтня в Кіровоградській обласній державній адміністрації відбувся круглий стіл «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти СOVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні».

В ході круглого столу були обговорені необхідні заходи на рівні нашого регіону з долученням регіонального керівництва, медичної спільноти і громадськості для виконання із СOVID-19 вакцинації, зазначених у Дорожній карті та покращення охоплень у пріоритетних групах.

Керівництвом області було відзначено високий рівень вакцинації на території Онуфріївської громади та було запрошено до участі в проведенні круглого столу для обміну досвідом успішної роботи щодо захисту населення від пандемії коронавірусу Онуфріївського селищного голову Віталія Березу та головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Онуфріївської селищної ради Кіровоградської області» Людмилу Горобець.

Заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Лісота підкреслив, що нині піклування про громаду має заключатись не лише у вирішенні питань будівництва доріг, розвитку інфраструктури, а в період пандемії особливу увагу належить приділити заходам із захисту та збереження життя населення. Він відмітив успішну роботу Онуфріївського селищного голови Віталія Берези і надав слово Віталію Миколайовичу та Людмилі Горобець, щоб вони поділилися досвідом роботи з даного питання.

Віталій Миколайович подякував за підтримку команді, з якою він працює, а також вдячний обласній державній адміністрації та обласній раді за розуміння та постійну підтримку в вирішенні проблем громади.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень