Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Відбулась робоча нарада з фахівцями та активом комунального закладу «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Дата: 21.10.2021 16:33
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

В роботі наради взяли участь селищний голова Віталій Береза та заступник селищного голови Валентина Здебська.

Було розглянуте питання «Про спортивну інфраструктуру та розвиток фізичної культури і спорту на території Онуфріївської селищної ради». Віталій Миколайович ознайомив присутніх з ситуацією по реконструкції кінотеатру «Мрія» в спортивно-оздоровчий комплекс та зазначив, що в майбутньому планується проведення робіт з реконструкції селищного стадіону. Він подякував присутнім за їх роботу та отримані спортивні нагороди за підсумками виступів спортсменів громади у внутрішніх, регіональних, обласних та Всеукраїнських змаганнях. Селищний голова вкотре акцентував увагу на залученні дітей до занять фізичною культурою і спортом, зокрема футболом.

Директор комунального закладу Анатолій Голобородько підвів підсумки проведення спортивно-масових заходів на території громади та за її межами, зупинився на кадрових питаннях фахівців, а також на підготовці календарного плану спортивно-масових заходів на 2022 рік.

Під час наради було обговорено ряд інших робочих питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень