Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

19 жовтня 2021 року селищний голова Віталій Береза провів нараду з керівниками агроформувань громади

Дата: 19.10.2021 17:03
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

19 жовтня 2021 року селищний голова Віталій Береза провів нараду з керівниками агроформувань громади, на якій було розглянуте питання «Аналіз стану ринку праці на території громади, шляхи покращення ситуації з зайнятістю населення та забезпечення в повній мірі соціального захисту незайнятого населення від безробіття».

Проінформувала присутніх про ситуацію на ринку праці громади директор Онуфріївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Наталія Супрун.

На нараді присутні обговорили проблеми, визначились із спільними заходами селищної ради, районної філії обласного центру зайнятості і роботодавців - сільгоспвиробників по покращенню ситуації на ринку праці з метою недопущення її загострення та збільшення числа зайнятих громадян, з урахуванням сезонності сільськогосподарського виробництва, адже сільськогосподарська галузь є основним роботодавцем на території нашої громади.

Редактор ТОВ «Газета «Придніпров’я» Руслана Сорока звернулась до керівників сільгосппідприємств з пропозицією - спільними зусиллями визначитись з серією публікацій щодо вшанування трудівників їхніх господарств з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Керівники агроформувань взяли активну участь в обговоренні наболілих проблем, а також підняли питання функціонування роботи Спілки сільгоспвиробників.

Селищний голова Віталій Береза націлив керівників господарств на те, що в період міжсезоння працівники їхніх господарств мають бути забезпечені роботою для підтримання фінансової стабільності в родинах, не сподіваючись на виплати по безробіттю від служби зайнятості. Також Віталій Миколайович запросив аграріїв внести пропозиції щодо формату проведення урочистих заходів з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства України та наголосив, що вони повинні бути неординарними, такими, щоб сповна вшанувати заслуги працівників галузі.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень