Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Тривають перевірки щодо дотримання карантинних вимог

Дата: 19.10.2021 12:58
Кількість переглядів: 254

Оскільки рівень захворюваності зростає, перевірки дотримання карантинних вимог триватимуть і надалі. При цьому необхідно суворо виконувати вимоги постанови КМУ від 09.12.2020 № 1236 та чинних постанов Головного санітарного лікаря України.

Тож, фахівцями Онуфріївського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області спільно з представниками Національної поліції продовжуються моніторингові обстеження щодо дотримання карантинних вимог у закладах торгівлі, громадського харчування, сфери послуг, освіти та інших на предмет дотримання карантинних вимог, регламентованих постановами Головного державного санітарного лікаря України  не тільки в робочі, але й у святкові та вихідні дні.

Варто зауважити, що в ході моніторингових обстежень фахівці  проводять роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, працівниками та відвідувачами щодо дотримання протиепідемічних вимог. Також, особливу увагу було приділено питанню вакцинації.

Вкотре звертаємось до усіх суб’єктів господарювання, керівників закладів, установ та організацій про необхідність суворого дотримання маскового режиму, забезпечення соціальної дистанції між відвідувачами, про обов’язкову наявність антисептиків для обробки рук та дезінфекційних засобів, проведення вологе прибирання із використанням деззасобів всередині приміщень.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень