Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування дня села Успенка

Дата: 15.10.2021 17:20
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

Гарним заключним осіннім акордом пройшло свято Дня села 14 жовтня в селі Успенка. В цей день вся Україна святкувала три великих свята – День захисників і захисниць України, День українського козацтва і День Покрови Пресвятої Богородиці. Жителі Успенки відзначили ще одне світле свято – 325-ту річницю рідного села.

Розпочали свято учні Успенської загальноосвітньої школи, які подарували всім присутнім святковий флешмоб. А далі, урочисту частину свята відкрив Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, який привітав жителів села і гостей з святами, побажав процвітання селу, а всім присутнім - миру та впевненості у завтрашньому дні, злагоди і достатку в кожному домі. Святковим подарунком був сертифікат на отримання мікрофонної радіосистеми закладу загальної середньої освіти Успенській загальноосвітній школі І-ІІІ ст.

За сумлінну, віддану і благородну працю, вагомий особистий внесок у розвиток території, активну громадську позицію та з нагоди святкування Дня села селищний голова вручив подяки колективам та активним жителям села. Також вітальними листами були нагороджені жителі села в номінаціях: «Найстарша жителька села», «Наймолодший житель села», «Подружня пара, яка відсвяткувала «золоте весілля», «Наймолодша сімейна пара», «За збереження історичної спадщини та з нагоди 80-ти річчя», «За збереження кулінарних традицій села та з нагоди 70-ти річчя». А також, було передано подарунок з нагоди весілля учаснику бойових дій на Сході України Євгену Салангіну та його майбутній дружині.

З теплими святковими вітаннями з нагоди ювілейної дати звернулась до жителів села помічник - консультант народного депутата Олеся Довгого Анна Трубаченко, яка подарувала саджанці магнолії.

Помічник депутата обласної ради Олега Медяника – Тетяна Маркар’ян долучилась до вітальних слів і вручила подарунок Успенській амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

Від старост територій громади щирі слова вітання з ювілейною датою прозвучали від Наталії Борщик - старости села Млинок.

Привітала з нагоди Дня села також всіх присутніх депутат селищної ради Світлана Полякова.

Староста села Тетяна Плітка зачитала вітальні листи від заступника голови обласної ради Вадима Волканова та депутата обласної ради Михайла Литвиненка і від душі привітала односельчан з ювілейним святом. Тетяна Олександрівна подякувала за допомогу в організації свята трудовим колективам Успенської загальноосвітньої школи і дитячого дошкільного закладу «Дзвіночок» та за фінансову підтримку всім фермерам та одноосібникам села і підприємствам, які працюють на території, а також селищному голові за подарунок.

Святковий настрій всім присутнім подарувала концертна програма, підготовлена учасниками художньої самодіяльності. Чудовим сюрпризом для всіх був виступ колективу «Гарні молодички» з піснею «Успенський батальйон».

Прикрасою свята стала гарна фотозона, розміщена в фойє Будинку культури – філії.

Розважальну програму для дітей і дорослих провели артисти «Джем – клубу» з міста Кременчук. Для діток також працювала ігрова зона і батути.

Учасників свята частували смачними короваями, капусняком і варениками, а дітей пригостили солодощами. На святі працювала виїзна торгівля.

Свято продовжила молодіжна дискотека («жива» музика).

Ювілейне святкування Дня села подарувало жителям і гостям свята чудовий настрій і безліч позитивних емоцій.

???????? Ну ось і закінчились святкування Днів села населених пунктів нашої громади в цьому році. Ці заходи не тільки принесли безліч радісних хвилин жителям сіл і селищ та їх гостям, вони об’єднали односельчан кожної території єдиною метою – зробити їх край кращим, адже недарма в усіх куточках нашої громади лунає лозунг «Крокуємо до успіху разом!».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

переглянути всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень