Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування дня села Василівка

Дата: 15.10.2021 14:23
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

У святковий день 14 жовтня, мешканці села Василівки відзначали і своє, особливе свято - День села. Розпочалось відзначення з концерту в сільському будинку культури. На радість гостям свята виступали дитячий танцювальний колектив та виконавці пісень. Колоритом і запалом здивував присутніх запрошений вокальний ансамбль "Дніпряночка" - їх пісні задали святу неповторний настрій.

З вітальними словами та побажаннями виступили зі сцени Онуфріївський селищний голова Віталій Береза і староста Василівки Олександр Кривошлик. Вони побажали жителям Василівки щастя, здоров'я та достатку, а також і надалі зберігати гарні місцеві традиції. Щирі вітання передали василівцям народний депутат України Олесь Довгий і заступник голови Кіровоградської облради Вадим Волканов. До вітань приєднався і староста села Павлиш Юрій Кушнір. На потреби Василівського ФАПу Віталій Миколайович вручив подарунковий сертифікат на придбання велосипеду.

Цього дня зі сцени прозвучало чимало імен та прізвищ. Це імена людей, на яких багате село, його гордість - героїв війни, ветеранів праці, довгожителів, талантів, односельців з активною громадянською позицією. Селищний голова відзначив багатьох з них подяками. А в подарунок від жителів отримав чудовий коровай.

На вході клубу гостей зустрічала фотоекспозиція з історії Василівки, виставка робіт місцевих талантів, фотозона.

В програмі святкування знайшлись цікавинки і для діток, і для любителів спорту: дитяча розважальна програма і гра у волейбол. Василівців частували смачними кашою та шурпою.

Гарне свято для гарних людей Василівки! В єдності - ми сила!

КРОКУЄМО ДО УСПІХУ РАЗОМ!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

переглянути всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень