Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

12 жовтня 2021 року пройшов захід «Захисник Кіровоградщини»

Дата: 13.10.2021 09:04
Кількість переглядів: 206

12 жовтня 2021 року управлінням молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації проведено обласний етап національно-патріотичного проєкту «Захисник Кіровоградщини». Захід пройшов на території села Новоандріївка Новгородківської селищної ради Кропивницького району на базі стрілецького клубу "Arms Club". Команду від Онуфріївської громади представляли учні закладу загальної середньої освіти «Онуфріївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

Для перевірки майбутніх захисників на мужність, надійність, спритність, кмітливість юнаки взяли участь у таких видах змагань: «Смуга перешкод», «Силові вправи на поперечині»(підняття ніг до поперечини), «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Розбір та збір автомата Калашникова. Естафета з елементами перекидання (кантування) колеса».

Беручи участь у змаганнях, учасники показали свою швидкість, силу, спостережливість, влучність та веселу вдачу.

Хлопці команди Онуфріївської селищної ради вміло і вправно продемонстрували свої вміння збору та розбору автомата Калашникова та зайняли ІІ командне місце.

Кожен учасник намагався продемонструвати свій найкращий результат, бути швидшим, спритнішим, витривалішим, влучнішим, щоб зробити свій значний внесок до командного результату. Серед 19 команд територіальних громад області команда Онуфріївської селищної ради зайняла 6 загальнокомандне місце.

Безліч емоцій, спортивного завзяття, особистих досягнень було продемонстровано цього дня.

Неймовірні враження подарували всім присутнім організатори змагань. Всі команди з захватом переглянули демонстрацію військової зброї та техніки від бійців 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго, виставку та показові виступи від представників ГУНП в Кіровоградській області та управління патрульної поліції у Кіровоградській області.

Команда Онуфріївської громади нагороджена кубком, медалями та пам’ятними подарунками.

Бажаємо нашим учасникам та їх наставнику Курило Миколі Михайловичу міцного здоров’я, успіхів, сил та наснаги!

                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень