Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування дня села Попівка

Дата: 12.10.2021 16:07
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

Сонячного недільного дня, 10 жовтня, завітало свято у Попівку. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого. Вкотре підтвердилася істина, що кожна людина – це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, дитя краю, який має свою культуру та історію.

Урочисту частину свята відкрив вітальним словом Онуфріївський селищний голова Віталій Береза. Він побажав усім миру, міцного здоров’я, родинного щастя і благополуччя, комфорту та затишку в рідному селі. Віталій Миколайович наголосив, що його трудова діяльність почалась саме в Попівці, а також, що багато теплих особистих почуттів його пов’язує саме з цим селом, тому воно є для нього другою Батьківщиною. В якості святкового подарунку селищний голова вручив сертифікат на отримання багатофункціонального принтера для громади.

Після вітальних слів за сумлінну, віддану і благородну працю, вагомий особистий внесок у розвиток території, активну громадську позицію та з нагоди святкування Дня села було вручено подяки активним жителям села.

Вітальними листами були нагороджені жителі села в ряді номінацій: «найстарша жителька», «наймолодша жителька», «молода сім’я», а також «подружжя, які відзначили ювілеї спільного життя: «золоте весілля», «смарагдове весілля» та «діамантове весілля».

Також було зачитано вітальні телеграми з нагоди свята від народного депутата Олеся Довгого та заступника голови Кіровоградської обласної ради Вадима Волканова.

Щирі вітальні слова прозвучали від старости села Володимира Ришка. Володимир Васильович подякував за фінансову підтримку в організації свята окремим фермерам та одноосібникам, а селищному голові за подарунок з нагоди свята.

Слова глибокої шани і безмежної вдячності прозвучали в адресу односельчан, які приймали участь в операції Об’єднаних Сил на сході держави, бійців, які зараз захищають суверенітет України в зоні ООС і боронять нашу державу.

Святковий настрій та море позитиву подарувала всім присутнім концертна програма, яку підготували місцеві аматори та артисти Онуфріївського базового Будинку культури.

Була організована фотовиставка, де були представлені фотографії односельців, кожен з яких залишив свій внесок в історію та розбудову села та унікальні знімки з життя Попівської громади. До уваги присутніх була представлена виставка майстринь декоративного-ужиткового мистецтва і виставка дитячих робіт «Щедра осінь».

Присутніх пригощали бограчом та польовою кашою. Розвагою для наймолодших гостей свята стали солодка вата, стрибки на батутах та ігрова програма. Всі присутні мали можливість потанцювати під живу музику. А коли на землю опустилися сутінки, спалахнули вогні святкового феєрверку. Все це створювало атмосферу святковості. Після осінніх турбот люди мали гарну нагоду відпочити, приємно поспілкуватись та активно розважитись.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

переглянути всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень