Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Деріївка: святкування Дня села

Дата: 10.10.2021 15:12
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

9 жовтня мешканці та гості села Деріївка відзначали свято - День села.

Видовищно "відкрили" святкування учасники мотокросу. З короваєм та піснею зустрічали селищного голову Віталія Березу та гостей з сіл громади староста села Деріївка Руслан Яцина, співочий колектив та справжній деріївський козак.

Урочисту частину відзначення Дня села було розпочато з покладання квітів до пам'ятного знаку воїнам-землякам.

Староста села презентував гостям свята "капсулу часу", відкриття якої заплановано через 20 років - в 2041 році. Вмістом капсули стали речі, що нагадають майбутнім поколінням чим живе Деріївка в наш час - документи, записи, лист, світлини, окремі випуски газети "Придніпров'я", а також пам'ятне фото присутніх.

В сільському будинку культури розміщено музейну експозицію на тему історії Деріївки та Придніпров'я. Гості могли подивитись фотографії, почитати уривки з книг та газетних статтей, зокрема про героїв, воїнів та трударів рідного краю.

Урочисту частину концерту відкрив Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, який привітав деріївчан зі святом та побажав всім миру та впевненості у завтрашньому дні, достатку та благополуччя в кожному домі. Віталій Миколайович вручив працівникам Деріївського ФАПу сертифікат на придбання бензопили. За вагомий особистий внесок у розвиток території, та з нагоди святкування Дня села селищний голова вручив подяки колективам Деріївських школи та ФАПу, а також активним громадянам. Подарунки отримали також наймолодший і найстарший жителі. Селищний голова подякував за небайдужість до життя свого села та згуртованість.

Гарні слова вітання прозвучали від заступника селищного голови та куратора території Валентини Здебської. Валентина Павлівна побажала Деріївці достатку та процвітання, а також відмітила злагоджену працю старост та активних громадян Придніпров'я. З щирими вітальними словами виступили староста Деріївки Руслан Яцина та староста Куцеволівки Любов Перепеляк. Руслан Алімович висловив вдячність представникам соціально-відповідального бізнесу села за активність та постійну допомогу в вирішенні проблем села. Святкові вітання та побажання прозвучали і від депутата селищної ради Олеся Демчука. Свої вітання деріївчанам передали також заступник голови Кіровоградської облради Вадим Волканов та народний депутат Олесь Довгий.

Яскраву та насичену концертну програми підготували працівники будинку культури, музичні та хореографічні колективи. Запальні пісні і танці подарували море емоцій. Родзинкою для учасників свята став розіграш лотереї. Зробити гарне фото можна було у прикрашеній фотозоні. Також було організоване частування, працювала виїзна торгівля, а діти могли порозважатись на батутах. Свято продовжила весела молодіжна дискотека. Завершенням чудового святкування став фейерверк.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

переглянути всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень