Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

7 жовтня 2021 року відбулася виїзна нарада з питання перспектив розвитку лікувальних та реабілітаційних можливостей КП "Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня Кіровоградської обласної ради"

Дата: 08.10.2021 11:47
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

7 жовтня 2021 року головою Кіровоградської обласної ради Сергієм Шульгою було проведено виїзну нараду з питання перспектив розвитку лікувальних та реабілітаційних можливостей комунального підприємства "Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня Кіровоградської обласної ради".

На нараді були присутні Онуфріївський селищний голова Віталій Береза та головний лікар КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги Онуфріївської селищної ради" Людмила Горобець.

В ході заходу присутні ознайомились з матеріальною базою лікарні (спальний корпус, лікувальний корпус, їдальня, актова зала); з порядком надання послуг та їх вартістю; можливостями та потенціалом закладу.

Інформацію про надання екстренної допомоги в Кіровоградській області, організацію відновлення здоров'я застрахованих осіб в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів та ін. представили працівники КП "Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня Кіровоградської обласної ради".

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень