Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування Дня села Вишнівці

Дата: 04.10.2021 09:27
Кількість переглядів: 229

Фото без опису

На початку золотисто - червоного жовтня відсвяткувало своє День народження затишне та охайне село Вишнівці. Розпочалося святкування спортивними змаганнями в дружній атмосфері між жителями села, які могли проявити свої спортивні навички в шашках, дарці та гирьовому спорті.

Урочисту частину свята відкрив Онуфріївський селищний голова Віталій Береза. Він привітав жителів села і гостей свята з Днем села і побажав міцного здоров’я, родинного щастя, згуртованості, щедрої долі. Та запевнив, що спільними зусиллями з кожним роком село Вишнівці ставатиме гарнішим, затишнішим та комфортнішим.

Віталій Миколайович з нагоди свята подарував Вишнівцівській загальноосвітній школі І-ІІ ст. бойлер.

За сумлінну, віддану і благородну працю, вагомий особистий внесок у розвиток території, активну громадську позицію та з нагоди святкування Дня села, селищний голова вручив подяки активним жителям села та вітальні листи наймолодшій жительці, найстаршим жителям та парам, які прожили в шлюбі багато щасливих років.

До святкових вітань долучилася помічник депутата обласної ради Олега Медяника Тетяна Маркар’ян, яка побажала Вишнівцям процвітання та стабільності, а також подарувала набори продукції ТОВ «Світ-сир».

Від старост громади, жителів та гостей села привітала староста села Куцеволівка Любов Перепеляк.

Теплі вітальні слова прозвучали від старости села Богдана Дужонкова. Він привітав односельчан зі святом, подякував жителям за їх небайдужість до рідного села, керівникам підприємств за фінансову допомогу, а також селищному голові за подарунок. Богдан Геннадійович, зачитав вітальні листи з щирими побажаннями від народного депутата Олеся Довгого та заступника голови Кіровоградської обласної ради Вадима Волканова.

Святковий настрій та море позитиву всім присутнім подарувала концертна програма, підготовлена вокалістами базового Будинку культури.

Приємним подарунком для учасників свята став розіграш безпрограшної лотереї.

Прикрасили свято: виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та осінніх дарів природи, цікаві локації та фотозони. Діти мали змогу гарно провести час на ігровій зоні і батутах.

Було організоване частування смачним пловом та юшкою. Працювала виїзна торгівля.

Продовженням святкування став футбол, де змагалися команда села Зибкове «Метеор» та місцева команда «Оріон», в ході запеклої боротьби перемогу здобула команда «Оріон», цим самим зробивши приємний подарунок селу в день його народження.

Свято продовжилося молодіжною дискотекою та яскравим святковим салютом, позитивні емоції, приємні відчуття та радість переповнювали кожного, хто завітав цієї гарної осінньої днини на урочистості.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

переглянути всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень