Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

У місті Кропивницький відбувся Другий молитовний сніданок

Дата: 01.10.2021 17:12
Кількість переглядів: 552

1 жовтня, у місті Кропивницький відбувся Другий молитовний сніданок. Захід проходив в обласній філармонії. До нього долучились: керівництво області, народні депутати, голови ОТГ, представники правоохоронних органів, військовослужбовці, медики, освітяни, бізнесмени, діячі культури та лідери релігійних конфесій.

З Онуфріївщини на молитовний сніданок запрошено голову громади Віталія Березу. Віталій Миколайович дякує організаторам заходу та всім хто взяв участь у великій молитві. "Чудова нагода зустріти старих друзів та пізнати нових, серед людей небайдужих до Кіровоградщини." - відмітив голова.

І в черговий раз про Онуфріївську ТГ серед "перших" - голова Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна відмітила успіх нашої громади у високих показниках вакцинації населення від covid-19.

Перший молитовний сніданок у Кропивницькому відбувся 15 березня 2019 року з ініціативи нардепа 8-го скликання Олександра Горбунова.

Перший Кропивницький молитовний сніданок проходив за участі різних релігійних конфесій міста – Православної церкви України, Української греко-католицької церкви, Християнської римо-католицької церкви, Єврейської общини міста, Духовного управління мусульман України у Кропивницькому, Церкви Євангельських Християн-баптистів, Церкви адвентистів сьомого дня, Союзу Церква божа Україна, Християнської церкви «Перемога», Української православної церкви та Вірменської апостольської православної церкви.

Захід об’єднав політиків та представників релігійних конфесій, активістів міста та держслужбовців, військових та пересічних громадян довкола ідеї прагнення миру і взаєморозуміння.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень