Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітали пенсіонерів з нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана

Дата: 30.09.2021 17:10
Кількість переглядів: 953

Фото без опису

1 жовтня відзначається Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана. Цей день вже став чудовою традицією у нашій країні і свідчить про велику повагу до людей старшого покоління. Напередодні цього дня, а саме 30 вересня 2021 року, на виконання програми «Турбота – Хліб», 396 пенсіонерів та осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Онуфріївської селищної ради, отримали в подарунок до цього чудового дня хлібобулочну продукцію виробництва ФОП Солодова Л.В. м.Світловодськ на загальну суму 13,3 тис.грн., яку їм принесли у їхні домівки соціальні робітники установи разом зі старостами, або їх представниками населених пунктів Онуфріївської громади.

До цього дійства долучилися заступник Онуфріївського селищного голови Світлана Калантаєвська, директор територіального центру Онуфріївської селищної ради Наталя Данилів та соціальний працівник Тетяна Церпіш, які відвідали на дому підопічних відділення соціальної допомоги вдома селища Онуфріївка та від імені селищного голови Віталія Берези й від себе особисто привітали з наступаючим Днем людей похилого віку та Днем ветерана, побажали міцного здоров’я, миру та благополуччя і вручили святкову випічку.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень