Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Турнір шкільних команд «Кубок Переправи»!

Дата: 27.09.2021 17:22
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

27 вересня 2021 року на території села Куцеволівка традиційно проведено 20-й футбольний турнір шкільних команд «Кубок Переправи».

Офіційну частину турніру було відкрито селищним головою Віталієм Березою, який зазначив, що підтримка проведення спортивних заходів є пріоритетом для селищної ради, зокрема дитячого футболу, і перші результати очевидні, адже на даний турнір приїхало вдвічі більше команд ніж зазвичай. Очільник громади побажав юним футболістам бути наполегливими в спорті, не зупинятися на досягнутому та завжди досягати поставленої мети. Також до слова долучився заступнику голови Кіровоградської обласної ради Вадим Волканов згадавши, що на героїчній Куцеволівській землі здобули перемогу над окупантами наші визволителі та зазначив, що перемога в спорті – це перемога заради здоров’я та нових здобутків.

В турнірі прийняли учні 7 збірних команд закладів загальної середньої освіти 2005-2010 років народження, а саме: ОЗЗСО «Павлиський ліцей імені В.О. Сухомлинського», ЗЗСО «Онуфріївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», ЗЗСО «Млинківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», ЗЗСО «Камбурліївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», ЗЗСО «Куцеволівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», ЗЗСО «Успенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», ЗЗСО «Зибківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

В ході змагань юні гравці здобули наступні перемоги:

І місце - ЗЗСО «Онуфріївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»

ІІ місце – ОЗЗСО «Павлиський ліцей імені В.О. Сухомлинського»

ІІІ місце – ЗЗСО «Камбурліївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»

Вітаємо переможців змагань, бажаємо успіхів та нових перемог! Дякуємо юним футболістам за активну участь та жагу до перемоги.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень