Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування Дня села Куцеволівка

Дата: 26.09.2021 13:51
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

Місяць вересень багатий на святкування Дня села у нашій громаді. 25 вересня відсвяткувало своє рідне свято село Куцеволівка.

На початку свята колоритні український козак з козачкою запрошували всіх до частувань і лише потім розпочалась урочиста частина, яку відкрив Онуфріївський селищний голова Віталій Береза. Він привітав жителів села і гостей свята з Днем села і побажав міцного здоров’я, родинного щастя, добра, достатку та мирного неба над головою. Віталій Миколайович наголосив, що село Куцеволівка є «старожилом» в нашій громаді, адже святкує свою 351-шу річницю. Селищний голова вручив подарунковий сертифікат на отримання тримера для Куцеволівської лікарської амбулаторії КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги Онуфріївської селищної ради».

За сумлінну, віддану і благородну працю, вагомий особистий внесок у розвиток території, активну громадську позицію та з нагоди святкування Дня села селищний голова вручив подяки вокальному колективу «Вербиченька» та активним жителям села.

До святкових вітань долучились: помічник депутата обласної ради Михайла Литвиненка Тетяна Красюк, помічник депутата обласної ради Олега Медяника Тетяна Маркар’ян, депутат селищної ради Володимир Івко та депутат селищної ради, редактор газети «Придніпров’я» Руслана Сорока.

Від старост громади куцеволян привітала староста села Успенка Тетяна Плітка.

Теплі вітальні слова прозвучали від старости села Любові Перепеляк. Вона привітала односельчан зі святом, подякувала рідному селу та керівникам підприємств за фінансову допомогу, а також селищному голові за подарунок.

Концертна програма, підготовлена місцевими аматорами за участі скрипачки села Успенка Світлани Шеклунової та лауреата Всеукраїнських конкурсів саксафоністки Діани Єлисоветської, подарувала всім присутнім чудовий святковий настрій.

Подарували хвилини радості і щасливі посмішки дітям аніматорська група з міста Кременчук та ігрове містечко,

А частування гостей свята смачною кашею, варениками і смаженою рибою додало всім приємних вражень та емоцій. Працювала також виїзна торгівля.

Свято продовжили народні гуляння та яскравий святковий салют.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

переглянути всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень