Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Ювілейне святкування Дня села Омельник

Дата: 25.09.2021 14:27
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

В історії кожного села, селища, міста і містечка є особливі дати – ювілейні. Саме таку ювілейну дату, а саме 220-ту річницю з дня утворення 24 вересня відсвяткувало село Омельник.

Урочисту частину свята відкрив Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, який привітав жителів села і гостей зі святом, побажав жителям миру, міцного здоров’я, родинного щастя і благополуччя, а Омельнику - процвітання, стабільності та розвитку. Віталій Миколайович наголосив, що хоч село і невелике, але не залишається без уваги влади. А також зазначив, що День села омельничани святкують вперше за багато останніх років. Віталій Миколайович з нагоди свята подарував НВК «Омельницька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – ДНЗ» телевізор.

За сумлінну, віддану і благородну працю, вагомий особистий внесок у розвиток території, активну громадську позицію та з нагоди святкування 220-ї річниці заснування села Омельник селищний голова вручив подяки вісімнадцяти активним жителям села.

Щирі вітання прозвучали від старости села Світлани Марченко. Вона подякувала за фінансову підтримку в організації свята окремим фермерам та одноосібникам села, а селищному голові за подарунок. Також озвучила вітальні телеграми від народного депутата Олеся Довгого та заступника голови Кіровоградської обласної ради Вадима Волканова.

Святковий настрій та море позитиву всім присутнім подарувала концертна програма, підготовлена місцевими аматорами, вокалістами та вокальним ансамблем «Лілея» базового Будинку культури.

Приємним подарунком для учасників свята став розіграш безпрограшної лотереї.

Прикрасили свято: виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, осінніх дарів природи та фотовиставка з історії села.

Хвилини радості і щасливі посмішки подарували дітям: аніматорська група з міста Кременчук, майстер - клас по прикрасі пряника та боді – арт.

Також було організоване частування всіх гостей свята смачною кашею, варениками, шашликами та солодкими напоями.

Свято продовжила молодіжна дискотека.

Відзначення Дня села подарувало жителям і гостям свята чудовий святковий настрій і безліч радісних емоцій, незважаючи на дощову погоду!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

переглянути всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень