Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

22 вересня 2021 року відбулось засідання Онуфріївської Федерації футболу

Дата: 23.09.2021 14:33
Кількість переглядів: 400

Засідання провів голова Федерації Сергій Пугач за участю: голови Кіровоградської обласної асоціації футболу Віктора Безсмертного, селищного голови Віталія Берези, членів виконкому Федерації футболу, фахівців КЗ «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та представників футбольних команд.

На засіданні були підведені підсумки проведення ІІ кола чемпіонату Онуфріївської територіальної громади з футболу серед аматорських команд та проаналізовано хід проведених матчів, в тому числі спірні моменти, які виникали під час ігор і шляхи вирішення конфліктних ситуацій. Також були визначені дати проведення кубкових змагань і суперкубку та кількість гравців в команді.

Голова обласної асоціації футболу Віктор Безсмертний розповів про футбольне життя в країні та області. А також повідомив про те, що в області буде створена Єдина база даних гравців, в яку будуть внесені дані про команди та кожного футболіста, що дасть змогу уникнути конфліктних ситуацій під час проведення ігор. Віктор Анатолійович закликав всіх до об’єктивності і справедливості.

Селищний голова Віталій Береза під час обговорення вніс пропозицію, щоб під час проведення кубкових змагань грали лише гравці, які проживають на території громади. А також вкотре наголосив на тому, що кожна гра повинна проходити без конфліктів та порушень Регламенту.

По закінченню засідання Віктор Безсмертний вручив представникам футбольних команд футбольні м’ячі.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень