Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування Дня села Млинок

Дата: 18.09.2021 16:49
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Теплого осіннього сонячного дня 17 вересня жителі та гості села Млинок відсвяткували чудове свято - День села.

Розпочалось воно святковим дійством для дітей – працювала ігрова зона і батути.

Урочисту частину свята відкрив Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, який привітав жителів села і гостей зі святом, побажав всім миру та впевненості у завтрашньому дні, любові і достатку в кожному домі. Віталій Миколайович висловив вдячність представникам соціально-відповідального бізнесу села за активність та постійну допомогу в вирішенні проблем села. Для покращення освітлення села Віталій Миколайович подарував два автономних вуличних ліхтаря.

За сумлінну, віддану і благородну працю, вагомий особистий внесок у розвиток території, активну громадську позицію та з нагоди святкування Дня села селищний голова вручив подяки колективу Млинківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, спортивному колективу «Нива» та восьми жителям села. Селищний голова висловив слова вдячності млинчанам за небайдужість до долі свого села, наполегливість та згуртованість.

Також до святкових вітань приєдналась помічник - консультант народного депутата Олеся Довгого Анна Трубаченко, яка подарувала два саджанці магнолії.

Депутат селищної ради, редактор газети «Придніпров’я» Руслана Сорока долучилась до вітальних слів в адресу жителів села, побажавши їм процвітання та успіхів в усіх починаннях.

Щирі слова вітання прозвучали від старости села Наталії Борщик. Вона подякувала за фінансову підтримку в організації свята окремим фермерам та одноосібникам села, а також селищному голові за подарунок.

Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять жителів села, які не повернулись з воєнних доріг та воїнів, які загинули під час визволення села в роки Другої світової війни.

Слова безмежної вдячності і глибокої шани прозвучали в адресу односельчан, які приймали участь в операції Об’єднаних Сил на сході держави, бійців, які зараз захищають суверенітет України в зоні ООС і боронять нашу державу від ворогів та воїнів - інтернаціоналістів, які не шкодуючи здоров’я та життя виконували свій військовий обов’язок.

Музичні вітання пролунали для: талановитої, працьовитої, спортивної молоді села, молодих подружніх пар, які в цьому році побралися, найстарших та наймолодшої за віком жителів села. Особливі слова вітань пролунали в адресу найстаршої жительки села - Волокової Уляни Єгорівни, яка в цьому році відсвяткувала свій 103-й рік народження.

Святковий настрій та море позитиву всім присутнім подарувала концертна програма, підготовлена учасниками художньої самодіяльності Світловодського міського Будинку культури.

Родзинкою для учасників свята став розіграш безпрограшної лотереї, який організувала підприємець Світлана Харчинська.

Прикрасила свято фотоалея, де були зібрані фотографії з історії жителів села.

Також було організоване частування смачною кашею і шурпою. Працювала виїзна торгівля.

Свято продовжила молодіжна дискотека.

Відзначення Дня села подарувало жителям і гостям свята чудовий святковий настрій і безліч радісних емоцій!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

переглянути всі фото 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень