Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

14 вересня 2021 року селищний голова Віталій Береза прийняв участь у роботі круглого столу на тему: «Василь Сухомлинський: від батьківського порогу – у великій світ»

Дата: 15.09.2021 10:35
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

14 вересня 2021 року селищний голова Віталій Береза прийняв участь у роботі круглого столу на тему: «Василь Сухомлинський: від батьківського порогу – у великій світ» що проходив у м. Кропивницькому в приміщені обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського.

Бібліотека імені Дмитра Чижевського спільно з Державним архівом презентували виставку «Спадщина Василя Сухомлинського крізь призму сьогодення», з Музеєм мистецтв – виставку «Сухомлинський і діти», з краєзнавчим музеєм фотовиставку «Великий гуманіст, мислитель, педагог Василь Сухомлинський» та представили власний проєкт «Стежками добра і любові. Діти малюють казки Сухомлинського».

Віталій Миколайович на засіданні розповів присутнім про зміни, які відбулися в музеї та запросив учасників круглого столу у славетний край, альма-матер української педагогіки, Батьківщину Василя Сухомлинського – опорний заклад загальної середньої освіти «Павлиський ліцей імені В.О.Сухомлинського».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень